Deltag i norsk undersøgelse d. 18, 20. eller 21. maj i Danmark

Deltag i norsk samfundsanalytisk undersøgelse

I Norge findes der ikke en patientforening for HS-patienter, derfor har vi fået en henvendelse fra den norske afdeling af medicinalfirmaet AbbVie, som er i gang med at lave en samfundsanalytisk undersøgelse.

De har brug for din hjælp med at forstå, hvordan det er at leve med HS. Implement Consulting Group er et uafhængigt nordisk konsulentfirma, som blandt andet arbejder med samfundsøkonomiske analyser. AbbVie Norge benytter Implement Consulting Group til at analysere på hvilke økonomiske konsekvenser det har, at patienter ikke får god behandling for de lidelser som sygdommen påfører dem.

I den forbindelse ønsker de at komme i kontakt med HS-patienter i alle aldre og af begge køn, samt med forskellige alvorlighedsgrader (Hurley-grad).

Målet med analysen er at give øget indsigt i, hvilke konsekvenser sygdommen har. Gennem forskellige analyseteknikker søger de at sætte fokus på, hvor vigtigt det er, at samfundet bidrager med behandling – såfremt den findes.

Analysen udføres på vegne af AbbVie Norge A/S og er primært rettet mod patienter i Norge, men de ønsker ligeledes at komme i kontakt med patienter i Danmark.

Alle oplysninger behandles fortroligt og ingen personoplysninger vil blive gemt eller anvendt til brug for andet end i den konkrete analyse.

Undersøgelsen foregår d. 18 og 20 og 21. maj hos Implement Consulting Group i København. Hvert interview tager 60 min og foregår på dansk. Der er tider mellem kl. 9-17. Der er også mulighed for at det kan foregå over telefon.

Vi håber, at du har lyst til at deltage i et interview og beder dig i så fald om at skrive til trinelangkow@gmail.com med hvilken dato og tid du har mulighed for at deltage. Ved tilmelding får du en liste over spørgsmål der vil blive stillet i forbindelse med undersøgelsen, så du har mulighed for at forberede dig.

Hvis du har rejseudgifter i forbindelse med interviewets gennemførelse, vil disse blive betalt kontant på dagen.

Såfremt du har spørgsmål til analysens formål eller baggrund er du meget velkommen til at kontakte patientforeningen HS Danmark.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen