Støt os

I HS Danmark har vi et stort ønske om at søge midler til udbredelse af foreningens formål. Vi er en engageret bestyrelse, der alle har HS, og/eller interesse i sygdommen.

Vores fællesskab er alt sammen opstået i og omkring Dermatologisk Afdeling, Roskilde sygehus.

Efter at afdelingen havde afholdt flere informationsmøder omkring sygdommen, og de konsekvenser sygdommen kan have, var vi en mindre arbejdsgruppe, der med hjælp fra Dermatologisk Afdeling besluttede at skabe et fællesskab, heraf foreningen HS Danmark.

Vi ønsker at udbrede kendskabet til vores forening på internettet, dagspressen, TV/radio, sygehuse og også på regionale hudklinikker og lægehuse. Derfor søger vi økonomisk hjælp til at fuldføre dette arbejde. Vi ønsker selvfølgelig, at foreningen bliver udbredt til alle dele af landet, og at vi får en større pondus og slagkraft, på længere sigt.
Landslejr, regionale underafdelinger, pamfletter og deltagelse i kongresser med relevans er nogle af de ting, der har været oppe at vende, men tingene tager tid og koster også mange penge. Så på baggrund af dette, søger vi om jeres økonomiske støtte, stort eller småt, for at vi kan gøre noget for alle os med HS. Kontakt evt. kassereren eller andre i bestyrelsen, hvis du ønsker at støtte os, vores fællesskab og vores arbejde for gøre livet nemmere for personer der har HS inde på livet.

Du kan støtte os ved at melde dig ind – det gør du på denne side.