Om HS Danmark

HS Danmark blev stiftet som patientforening i 2013 og arbejder for at udbrede kendskabet om hudsygdommen Hidrosadenitis Suppurativa. Formålet er blandt andet, at personer, der er berørt at sygdommen i fremtiden, skal have nemmere adgang til oplysning og støtte.

Alle kan blive ramt af HS, nogle for livet, andre for kortere perioder. Ens for alle er, at sygdommen har stor indflydelse på livet, både for personer som har sygdommen, men i høj grad også for pårørende. På trods af, at undersøgelser viser at 1 – 2% af befolkningen lider af HS i varierende grad, er sygdommen forholdsvis ukendt, og mange går derfor i mange år uden at få stillet en diagnose.

HS Danmark blev stiftet 30. september 2013, og er en landsdækkende forening for alle personer, som er berørt af sygdommen. Vi arbejder blandt andet for:
– Udbredelse af kendskabet til HS
– Mere effektiv diagnosticering og behandling af HS
– At opnå accept af HS i samfundet, med henblik på færre konsekvenser for patienters sociale muligheder
– At tilskynde til og yde støtte til forskningen inden for HS

Patientforeningen har p.t. ca. 200 betalende medlemmer.

Vil du være med til at fremme mulighederne for personer der er berørt af HS og have indflydelse på det fremtidige arbejde, har du mulighed for at blive medlem. Vi har også støttemedlemmer (virksomhedsmedlemmer) – se mere her.

Læs også hvad der sker i foreningen, og om nyheder i foreningens arbejde.

Patientforeningen HS Danmark
c/o Bente Villumsen
Holmevej 24
2860 Søborg
cvr. nr. 35497498

Bank: Nordea Bank Danmark
Kontonummer 0712 – 0717840933
IBAN DK11 2000 0717 8409 33
BIC NDEADKK