DrugStars – nu kan du støtte HS Danmark i app’en

Drugstars er en app, der donerer penge til foreninger, hver gang du husker at tage din medicin. Det koster dig ikke en krone. Det er dig, der bestemmer, hvem du vil støtte – og nu kan du også støtte os.

Det er rigtig nemt – download app’en lige HER og følg instruktionerne. Find Patientforeningen HS Danmark på listen, og så er du i gang.

Når du har downloadet appen, får du som bruger point i form af stjerner, når du tager din medicin eller udvalgte håndkøbspræparater. De stjerner bliver vekslet til rigtige penge, når man vælger at donere dem til en bestemt forening.

Download DrugStars, og vær med til at støtte patientforeningens arbejde for at oplyse om HS og for bedre forhold for alle os, der lever med HS.

Det er meget enkelt
1. Download DrugStars app’en fra www.DrugStars.com, og registrér din medicin. 
2. Fortsæt med at tage din medicin, som din læge har anvist.
3. Få “Stjerner” i belønning for at have taget din medicin (heraf navnet DrugStars).
4. Giv dine “DrugStars” til Patientforeningen HS Danmark, så konverterer DrugStars stjernerne til rigtige penge. 

Mange bække små… kan blive til mange penge for os
Hver gang du donerer én stjerne, får vi 7 øre. Det lyder ikke af meget – men jo flere vi er, desto mere bliver det til for vores lille forening. En gennemsnitlig patient samler ca. 1000 stjerner sammen årligt – det svarer 70 kr. – næsten til et halvt års kontingent. De penge kan vi bruge til oplysning og støtte til gavn for os alle.

Hvor kommer pengene fra?
Midlerne til at konvertere stjerner til penge kommer fra blandt andet medicinalfirmaer i form af sponsorater. Disse firmaer har ingen indflydelse på, hvilke foreninger der kan få pengene, og firmaerne kan enten støtte alle DrugStars brugere, eller hele sygdomsområder. Firmaerne er altså helt uden indflydelse på, hvordan deres sponsorater til DrugStars fordeles. 

Download DrugStars eller læs mere om appen på www.drugstars.com