Invitation til møde i København 2017

Invitation til møde om bylder og HS

Har du bylder, der bliver ved med at komme igen? Så har du sandsynligvis den kroniske sygdom HS (hidrosadenitis suppurativa)

Patientforeningen HS Danmark og Bispebjerg Hospital inviterer dig til et gratis møde om HS på Bispebjerg Hospital, hvor læger med erfaring i behandling af HS vil fortælle dig om sygdommen, dine behandlingsmuligheder, og hvad du kan gøre for at få det bedre.

Tid:

Torsdag den 26. oktober 2017 fra kl. 15.30-18.00.

For medlemmer af Patientforeningen HS Danmark fortsætter arrangementet til kl. 20.00.

Sted:

Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV.
Indgang 9, 1. sal, Det Røde Auditorium.

Find vej til indgang 9

At leve med HS

Den kroniske hudsygdom HS er ret almindelig – 1-2 ud af 100 har den, men mange ved det ikke.

De fleste går rundt i mange år, eller måske endda årtier, inden de får diagnosen og en behandling, der virker. Det er en tid, der er frustrerende for dig, der lever med sygdommen, men også dine nærmeste.

Sygdommen er forbundet med store smerter, social isolation og udfordringer med at gennemføre uddannelse og arbejde. Det er svært at snakke om bylder, så sygdommen er meget tabubelagt, og mennesker med HS føler sig ofte overset. Tabuet omkring sygdommen betyder nemlig, at meget få kender til den, taler om den, ved hvordan den opstår og hvordan den diagnosticeres.

Kan du genkende dig selv i ovenstående?

Så er dette arrangement for dig, uanset om du lever med bylderne, eller du er pårørende. Patientforeningen HS Danmark vil gerne invitere dig til en dag, hvor du kan møde andre, der har det som dig. Vi har desuden inviteret nogle af landets førende eksperter, der vil fortælle, hvad der er vigtigt at vide om sygdommen, dens behandlingsmuligheder, og hvad du kan gøre for at få et så godt liv som overhovedet muligt med HS.

Mødet er gratis, og tilmelding sker på info@hidrosadenitis.dk

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Patientforeningen HS Danmark & Bispebjerg Hospital

Hent invitation og program for arrangementet som pdf

OBS hvis du ikke er medlem af foreningen, men gerne vil med til det lukkede møde, kan du melde dig ind på dagen ved at indbetale 150 kr. på Mobilepay 55618. Du kan også melde dig ind med det samme – klik her.