Medlemsmøde 7. november i Roskilde

Det har længe været et stort ønske for os i Patientforeningen HS Danmark at kunne arrangere møder med vores medlemmer – nu nærmer det sig endelig. Af praktiske grunde har vi været nødt til at udskyde medlemsmøderne i Aarhus og København til begyndelsen af det nye år, men allerede mandag den 7. november holder vi et lille møde for medlemmerne.

Vi holder medlemsmødet i forlængelse af informationsmødet for HS-patienter og pårørende på Sjællands Universitetshospital i Roskilde, som du kan læse mere om her. Hospitalets møde er åbent for alle. Informationsmødet slutter kl. 19, og efter en kort pause mødes vi i foreningen.

Medlemsmødet er kun for medlemmer af Patientforeningen HS Danmark. Hvis du ikke er medlem endnu, kan du melde dig ind her. Det vil også være muligt at blive meldt ind i forbindelse med mødet.

Vi har disse punkter på programmet:

  • Præsentation af bestyrelsen, som fortæller lidt om de aktiviteter, vi har i gang.
  • Snak og erfaringsudveksling med andre – patienter og pårørende.
  • Opsamling og afslutning.

Som HS-patienter og pårørende har vi nogle særlige udfordringer, som kan være svære at tale om. Vi snakker måske med de allernærmeste, måske slet ikke med nogen. Det kan være en stor lettelse at møde andre, der kender til de samme smerter og har erfaring med alle de tanker og overvejelser, vi har i hverdagen og i livet.

På medlemsmødet vil vi give jer mulighed for at snakke med nogen, der ligner jer selv – så meget som det nu er muligt. Bestyrelsen kommer med et udspil, og så bestemmer I selv, hvor meget I selv spiller ind, og hvad I vil snakke om. Det kan være spørgsmål som

  • Hele familien kan blive påvirket, når én har HS – hvordan påvirker det parforhold, børn og samliv?
  • HS kan være et problem på arbejde eller studie – kan du snakke med andre om det?
  • HS-patienter har tit svært ved at få vores nattesøvn – hvad gør du for at få sovet nok?
  • Motion kan være svært, når man har HS – hvordan håndterer du det?

Vi byder på lidt forfriskninger undervejs. Mødet slutter kl. 20.30.

Af hensyn til forplejningen vil vi sætte pris på tilmeldinger til mødet på e-mail, patientinfohs@yahoo.dk – men alle medlemmer er velkomne, uanset om I har tilmeldt jer.

Vi glæder os til at møde jer.