Sammen om HS – møde i Aarhus

Har du bylder, der bliver ved med at komme igen? Så har du sandsynligvis den kroniske sygdom HS (hidrosadenitis suppurativa)

Patientforeningen HS Danmark og Marselisborg Hospital inviterer dig til et gratis møde om HS på Marselisborg Hospital, hvor læger med erfaring i behandling af HS vil fortælle dig om sygdommen, dine behandlingsmuligheder, og hvad du kan gøre for at få det bedre.

Tid: 14. marts fra kl. 15.30-18.00.
Sted: MarselisborgCentret, P.P Ørumsgade 11, Kantinen i bygning 20, 8000 Aarhus.

At leve med HS

Den kroniske hudsygdom Hidrosadenitis Suppurativa (HS) er ret almindelig – 1-2 ud af 100 har den, men mange ved det ikke. De fleste går rundt i mange år, eller måske endda årtier, inden de får diagnosen og en behandling, der virker. Det er en tid, der er frustrerende for dig, der lever med sygdommen, men også dine familiemedlemmer.

Sygdommen er forbundet med store smerter, social isolation og udfordringer med at gennemføre uddannelse og arbejde. Det er svært at snakke om bylder, så sygdommen er meget tabubelagt, og mennesker med HS føler sig ofte overset. Tabuet omkring sygdommen betyder nemlig, at meget få kender til den, taler om den, ved hvordan den opstår og hvordan den diagnosticeres.

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Så er dette arrangement for dig, uanset om du lever med bylderne, eller du er pårørende. Patientforeningen HS Danmark vil gerne invitere dig til en dag, hvor du kan møde andre, der har det som dig. Vi har desuden inviteret nogle af landets førende eksperter, der vil fortælle, hvad der er vigtigt at vide om sygdommen, dens behandlingsmuligheder, og hvad du kan gøre for at få et så godt liv som overhovedet muligt.

Mødet er gratis, og tilmelding sker på info@hidrosadenitis.dk eller via Facebook-eventet 

Klik her for at hente mødets program som pdf

Vi glæder os til at se dig!