Informationsmøde i Roskilde 10. januar 2018

Medlemsmøde i Roskilde

Sjællands Universitetshospital i Roskilde indbyder til HS-skole onsdag den 10. januar 2018 kl. 15 – 19. Det kan du læse mere om nedenfor.

Patientforeningens bestyrelse vil være til stede og vil også have et indlæg i løbet af eftermiddagen. Vores formand Bente Villumsen vil bl.a. fortælle om patientforeningens mange initiativer til at udbrede kendskabet til HS.

Hvis du har tænkt dig at deltage i HS-skolen, håber vi, at du kunne tænke dig at blive ca. 1 time længere, efter HS-skolen er slut kl. 19.

Vi synes, at det kunne være spændende at få en uformel snak blandt medlemmerne om mulighederne for at danne lokale netværk. Man kan jo meget nemt føle sig alene med sin sygdom og kan i perioder have brug for at mødes med nogen i sit lokalområde, der forstår, hvordan man har det.

Vi vil meget gerne have idéer og forslag til, hvordan sådan et lokalt netværk skal arrangeres. Kender du et godt sted, man kan mødes? Har du overskud til at arrangere et møde? Kender du nogen i området, som kan være med til at arrangere mødet? Er der nogle emner, man især burde tage op i sådan et lokalt netværk? Du skal ikke føle dig presset til at komme med forslag. Det ville bare være dejligt, hvis du ville være med.

Det kunne jo også være, at der var andre ting, vi kunne tænke os at tale om. Lad os udnytte, at vi er samlet på ét sted og har mulighed for at udveksle tanker og idéer. Undervejs vil vi tilbyde lidt lækkert at spise fx en god sandwich samt lidt at drikke. Vi slutter senest kl. 20.15.

Du kan hente invitationen til medlemsmødet her som pdf.

Tilmelding: Når du tilmelder dig HS-skolen, så skriv, at du også gerne vil deltage i medlemsmødet. Så ved vi, hvor meget mad, vi skal bestille.
Tilmeldingsfrist 3. januar 2018 til Solveig Esmann, e-mail: ses@regionsjaelland.dk.


HS-SKOLE på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

HS-skolen er et informationsmøde, hvor der bliver fortalt om sygdommen Hidrosadenitis Suppurativa (HS), behandlingsmuligheder, forskning m.v. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og man har mulighed for at tale med andre med HS.

Hent indbydelsen til HS-skole som pdf her.

TILMELDING

Oplys navn, fødselsdato, tlf.nr. samt antal deltagere (1 pårørende er velkommen) til:

  • Solveig Esmann, E-mail: ses@regionsjaelland.dk eller
  • Aflever seddel med oplysningerne til sekretærerne, Dermatologisk Afdeling, Roskilde

SAMKØRSEL

Vi vil gerne tilbyde at koordinere samkørsel for jer, der kommer langvejsfra. Fortæl det ved tilmeldingen, om du accepterer, at vi videregiver din mailadresse, og om du tilbyder at tage nogen op at køre eller søger kørelejlighed. Vi vil da give din mailadresse videre til andre interesserede, hvorefter I selv aftaler nærmere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Solveig Esmann, tlf. 4732 2670.